Kouvolan Sanomien mobiilisovellus

LATAA MOBIILISOVELLUS

Kouvolan Sanomien mobiilisovellus tuo päivän lehden sisällön sekä tuoreimmat kouvolansanomat.fi:n uutiset laitteeseesi. Lehden jutut ja tuoreimmat uutiset ovat käytössäsi missä vain, vaikka työmatkalla, lounaalla tai kesämökillä. Palvelu on lehden digitilaajien käytettävissä.

Miten saan sovelluksen laitteeseeni?

Lataa sovellus valitsemalla oman mobiililaitteesi sovelluskauppa:

Sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Kouvolan Sanomat. Asenna lehden sovellus. Pikakuvake tallentuu laitteellesi. Avaa sovellus painamalla lehden kuvaketta. Kirjaudu sisään (edellyttää voimassa olevan tilauksen).
Sovelluksessa on kolmiosainen valikko: uutiset, näköislehti, sää.
Kirjautuminen pysyy sovelluksen muistissa, ellei käyttöön tule yli 30 vrk katkosta.

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu käyttäjätunnuksena toimivalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos olet aiemmin lukenut näköislehteä selaimella (esim. tietokoneella), sinulla on jo tunnukset luotuna asiakastilille. Samoilla tunnuksilla pääset siis lukemaan myös mobiilisovellusta.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Aktivoi digitilauksesi luomalla asiakastili: Klikkaa tästä. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.
Tarvitset aktivointiin postinumeron sekä asiakasnumeron, joka esim. löytyy laskusta. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.

Miten luen muiden Kaakon Viestinnän lehtien mobiilisovelluksia?

Jos haluat lukea tilaukseesi kuuluvia muiden Kaakon Viestinnän (Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kymen Sanomat sekä Länsi-Savo) lehtien digisisältöjä sovelluksessa, lataa halutun lehden mobiilisovellus sovelluskaupasta lehden nimellä. Samat tunnukset toimivat jokaisessa sovelluksessa.

Uusimmat sovellusversiot
iOS: 4.9.6
Android: 4.9.4E
Uusien sovellusten käyttöjärjestelmävaatimukset
iOS: iPhone tai iPad, joissa käyttöjärjestelmänä iOS8 tai uudempi.
Android: Yleisimmät tabletit ja puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Android 4.4 tai uudempi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso usein kysyttyä mobiilisovelluksista