Kouvolan Sanomien mobiilisovellus

LATAA MOBIILISOVELLUS

Kouvolan Sanomien mobiilisovellus tuo päivän lehden sisällön sekä tuoreimmat verkkouutiset laitteeseesi. Tilaajana lehden kaikki jutut ja tuoreimmat uutiset ovat käytössäsi missä vain, vaikka työmatkalla, lounaalla tai kesämökillä.

Uudistuneella sovelluksella pääset nyt lukemaan maksutta kolme juttua viikossa. Voit myös tehdä sovelluksen kautta kahden viikon näytetilauksen, mikä sisältää rajattoman lukuoikeuden päivittäisiin sisältöihin ja paperilehden näköisversioon verkossa ja mobiilissa.

Miten saan sovelluksen laitteeseeni?

Lataa sovellus valitsemalla oman mobiililaitteesi sovelluskauppa:

Sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Kouvolan Sanomat. Asenna lehden sovellus. Pikakuvake tallentuu laitteellesi. Avaa sovellus painamalla lehden kuvaketta. Kirjaudu sisään (edellyttää voimassa olevan tilauksen).
Sovelluksesta löydät mm. seuraavat osiot: Uutiset, Teemat, Mielipide ja Näköislehdet. Sieltä löydät myös lukuoikeuteesi kuuluvien muiden lehtien tuoreimmat näköislehdet
Kirjautuminen pysyy sovelluksen muistissa niin kauan kunnes kirjaudut kokonaan ulos.

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu käyttäjätunnuksena toimivalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos olet aiemmin lukenut näköislehteä selaimella (esim. tietokoneella), sinulla on jo tunnukset luotuna asiakastilille. Samoilla tunnuksilla pääset siis lukemaan myös mobiilisovellusta.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Aktivoi digitilauksesi luomalla asiakastili: Klikkaa tästä. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.
Tarvitset aktivointiin postinumeron sekä asiakasnumeron, jonka löydät esim. laskultasi. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.

Miten luen muiden Kaakon Viestinnän lehtien mobiilisovelluksia?

Muut lehdet -osiosta pääset kätevästi lukemaan Kymen Sanomien, Etelä-Saimaan, Länsi-Savon ja Itä-Savon tuoreimmat näköislehdet. Jos haluat lukea lehtien digisisältöjä sovelluksessa laajemmin, lataa haluamasi lehden mobiilisovellus sovelluskaupasta lehden nimellä. Samat tunnukset toimivat jokaisessa sovelluksessa.

Uusimman saatavilla olevan versionumeron voit tarkistaa laitteesi sovelluskaupasta ko. sovelluksen Lisätietoja-osiosta.
Laitteellesi ladatun sovelluksen versionumeron löydät mobiilisovelluksesi asetuksista.

Sovellukset toimivat seuraavissa käyttöjärjestelmäversioissa:
iOS: iPhone, iPad ja iPod touch, joissa käyttöjärjestelmänä 9.3.5 tai uudempi.
Android: Yleisimmät tabletit ja puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Android 5.0 tai uudempi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso usein kysyttyä mobiilisovelluksista