Näköislehti

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissasi missä vain ja milloin haluat. Voit lukea näköislehden sekä verkkosivuiltamme että mobiilisovelluksella. Näköislehden lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta sekä asiakastiliä.

Kaikki Kouvolan Sanomien tilaukset sisältävät automaattisesti oikeuden lukea näköislehteä sekä hyödyntää kaikkia digipalvelujamme.

Tilaajana sinulla on myös lukuoikeus Etelä-Saimaan, Länsi-Savon, Kymen Sanomien ja Itä-Savon näköislehtiin, mobiilisovelluksiin sekä lehtiarkistoon. Sama käyttäjätunnus toimii kaikissa näköislehdissä sekä sovelluksissa.

Näköislehti luetaan selaimen kautta esimerkiksi tietokoneella. Jos haluat lukea muiden lehtien näköislehtiä, mene haluamasi lehden verkkosivulle. Uusi kirjautumisjärjestelmä muistaa samassa selaimessa käyttämäsi tunnukset eikä sinun tarvitse kirjautua erikseen lehtien sivuille. Edellyttäen, että olet kirjautuessa valinnut ”Muista minut”, jolloin kirjautumistietosi säilyy selaimen muistissa.

Tutustu näköislehtemme ilmaiseen koenumeroon.

Näköislehti mobiililaitteella

Älypuhelimella ja tabletilla näköislehti on luettavissa maksuttoman mobiilisovelluksen kautta. Sovellus löytyy iOS:lle ja Androidille.

Tutustu mobiilisovellukseen tästä.

Minulla on tilaus, mistä löydän näköislehden?

Kirjaudu asiakastilillesi osoitteessa www.kouvolansanomat.fi.

Jos sinulla on tilaus voimassa, ja olet aktivoinut digin käyttöösi, löydät näköislehden pääsivun valikosta. Kirjaudu sisään joko haluamasi lehden kantta klikkaamalla tai sivun yläreunan Kirjaudu –linkistä.

Jos et ole vielä ottanut digipalvelujamme käyttöösi, aktivoi digitilauksesi luomalla asiakastili: Klikkaa tästä. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.

Tarvitset aktivointiin postinumeron sekä asiakasnumeron, joka esim. löytyy laskusta. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.

Minulla ei ole tilausta voimassa, miten voin lukea?

Tee digitilaus tästä.

Tilaa päivän näköislehti tekstiviestillä tästä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä näköislehdestä

Usein kysyttyjä kysymyksiä mobiilisovelluksesta