Luo Mediatunnus käyttöösi helposti!

Mikä on Mediatunnus?

Mediatunnus on käyttäjätunnus kaikkiin sähköisiin palveluihimme. Mediatunnuksella voit tehdä tilauksia, lukea tilaukseesi kuuluvia digitaalisia sisältöjä verkkosivuilla ja sovelluksissa, hallita omia tietojasi sekä tehdä osoitteenmuutoksia sekä jakelunkeskeytyksiä. Mediatunnus on henkilökohtainen avaimesi kaikkiin palveluihimme verkossa.

Näin luot Mediatunnuksen helposti tilaaja-asiakkaana

Mikäli olet Mediatalo Keskisuomalaisen minkä tahansa sanomalehden tilaaja, voit luoda Mediatunnuksen helposti asiakasnumerosi avulla. Tunnuksen luomiseksi tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteesi toimii palveluiden käyttäjätunnuksena. Lisäksi sinun tarvitsee vain tarkistaa tietosi sekä antaa salasana, jolla haluat käyttää palveluita jatkossa.

Luo Mediatunnus tilaaja-asiakkaana tästä

Mistä löydän asiakasnumeroni?

Mikäli et tiedä omaa asiakasnumeroasi, löydät sen viimeisimmästä laskustasi tai voit kysyä sitä asiakaspalvelusta täältä.

Asiakasnumeron voit tarkistaa myös tekstiviestillä lähettämällä viestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €). Tekstiviestitarkistus edellyttää, että olet ilmoittanut puhelinnumerosi meille aikaisemmin.

En vielä ole tilaaja, voinko luoda Mediatunnuksen?

Vaikka et vielä olisi tilaaja, kannattaa Mediatunnus luoda, jotta voit osallistua keskusteluun uutissivustoillamme. Juttujen kommentointi edellyttää Mediatunnuksen olemassaoloa. Voit tunnuksia luodessasi määrittää tiliin liittyvän nimimerkin, jota voit käyttää keskustelunimenäsi.

Tunnusten luominen ei edellytä asiakasnumeron olemassaoloa. Jos haluat jatkossa tehdä helposti myös tilauksia, niin kirjaudu Mediatunnuksellasi sisään tilaussivulle ja täytä vain puuttuvat tiedot.

Luo Mediatunnus ei-tilaajana

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa palveluitamme koskevissa kysymyksissä.

https://asiakaspalvelu.kouvolansanomat.fi/asiakaspalvelu/